I farmor & ko's eventyrlige børneunivers finder du vores populære barnet's bog, søde milepælskort, børneplakater, personlige navnetavler, kort m.v.

Navneplakater

Navneplakat - her bor dreng

Navneplakater

Allerede i september 2017 – dengang Farmor & Ko åbnede, skrev jeg om at der også snart kom navneplakater. Men nogen gange tar ting bare tid og først nu, her i starten af maj 2018 var jeg helt klar med Farmor & Ko’s bud på navneplakater. Jeg har arbejdet på motiverne sådan on/off samtidig med, at jeg også produktudviklede på bla. Barnet’s bog “Min barndom” og alle de mange andre opgaver der er med at være selvstændig.

Men nu er jeg klar med de første 20 designs og jeg har faktisk endnu flere på vej!. De vil komme på lidt drypvis.

Navneplakater fra Farmor & Ko skiller sig lidt ud fra de andre børneplakater vi har, idet navneplakaterne ikke er lagervarer. Når du bestiller en navneplakat vil der ske det, at jeg sætter alle barnet’s data på og laver en pdf-fil til trykkeren, som så både sørger for at trykke navneplakaten og sende den direkte ud til dig (kunden). Denne process gør, at du får navneplakaten så hurtigt som overhovedet muligt. Navneplakaten trykkes ligesom alle vores plakater på kvalitetspapir med højt farveægthed.

Navneplakaterne er en anelse dyrere end vores andre børneplakater, som vi har bestilt en god stak af og selv har på lager. Navneplakater bliver der jo kun trykt 1 af og det er væsentlig dyrere kun at få trykt 1 af gangen. Samtidig er der lidt arbejde/tid i at få de forskellige børn’s data passes ind på plakaten. Når data’erne er tilpasset sender vi en mail, så du som kunde lige kan bekræfte, at det er som du ønsker.

Alt dette gør at prisen er lidt forskellig fra vores andre børneplakater.

Til gengæld er navneplakaten jo helt personlig – hvilket også betyder, at den ikke kan byttes eller returneres.

Skulle der ske en skade i forbindelse med transporten hjem til dig, sender vi selvfølgelig ny plakat uden beregning.

Hos Farmor & Ko har vi fingeren på pulsen og ved hvad der rører sig indenfor boligindretning og farmor sørger hele tiden for at holde sig up-to-date og tilpasse farverne til den rolige nordiske indretning, således at plakaterne passer ind hjemme hos langt de fleste.

Farmor er ret fleksibel og skulle man have ønsker til f.eks. en anden farve baggrund, så er man mere end velkommen til at kontakte mig (Bettina/farmor) på kontakt@farmorogko.dk med ønskerne.

Navneplakater:

 Navneplakat - kat rosa

Navneplakat - næsehorn dreng

Navneplakat - kaniner mørkeblå

Navneplakat - bamse dreng

Navneplakat - her bor pige

Navneplakat - bamse og barnevogn lyserød:

Følg med i vores univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er vi!

På vores facebook side, kan du følge farmor “behind-the-scenes”, når hun tegner og fortæller, deler billeder fra messer, laver events osv.: https://www.facebook.com/farmorogko/
Det samme gør farmor på Instagram: https://www.instagram.com/farmorogko/

Du finder udvalget af alle vores personlige navneplakater her.

 

Kærlig hilsen

Bettina / farmor

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne side bruger Akismet for at reducere spam. Læs mere her omkring hvordan dine data bliver behandlet.