FRI FRAGT VED KØB OVER 349,- kr.

Personlige navneplakater

Pige navneplakat næsehorn

Personlige navneplakater

Eller navnetavler som de også kaldes.

I skrivende stund er det navneplakater jeg har kastet mig over – der er intet nyt i den idé, da der er mange andre der laver navneplakater – men dem skal vi da selvfølgelig også have i vores sortiment – bare med vores helt eget bud/design på personlige navneplakater.

Så. Jeg. Er. I. Fuld. Gang. Med. At. Tegne.

Her er et par eksempler på hvordan de første kommer til at se ud:

Konceptet er således (når de bliver sat til salg), at man skal notere hvilke data man ønsker, at få på sin plakat såsom; barnet’s navn, fødselsdato, vægt, længde + hvis man har andre ønsker (f.eks. fødselssted) m.v., så sørger farmor for, at personliggøre plakaten med disse data og derefter bliver layoutet så sendt til trykkeren, som trykker plakaten i den ønskede størrelse og derfra sendes plakaten direkte hjem til kunden.

Det er selvfølgelig langt dyrere for os, når man kun skal have trykt 1 plakat af gangen, men til gengæld løber vi ingen risiko med et stort lager af plakater, der måske/måske ikke bliver solgt – som med vores andre børneplakater. Kunden kommer ikke til at mærke hvor plakaten sendes fra, idet trykkeren sørger for at vores navn står som afsender. Han bliver bare et mellemled for Farmor & Ko.

Det smarte er, at farmor så kan lave uendelige mange eksempler – det koster hende “kun” tiden, der går med at tegne og designe de forskellige bud på navneplakater. Planen er, at der skal være et stort udvalg af navneplakater, så der er mange at vælge imellem og noget for enhver smag.

Plakaterne vil komme i 3 størrelser; A4, A3 og 50×70 cm.

Vi satser på, at have de første klar til salg meget snart. De bliver noget dyrere end vores andre børneplakater, da det er dyrere, når man kun bestiller 1 hos trykkeren.

Vi håber I tager godt imod dem – personlige navneplakater er jo bla. geniale som barselsgave, dåbsgave m.v.

 

Kærlig hilsen

Bettina

Farmor & Ko

 

Skriv dig på farmor’s nyhedsbrev og få VIP koden på 10% rabat – som giver dig rabat HVER gang du handler!

 

 

Følg med i farmor’s univers på Facebook, Instagram & Youtube

Er du på Facebook, Instagram eller Youtube?

Det er farmor!

På farmor’s facebook side, kan du følge med “behind-the-scenes”, når der tegnes og fortælles, deles billeder fra messer, laver events osv.: https://www.facebook.com/farmorogko/

Det samme sker på Instagram: https://www.instagram.com/farmorogko/

Farmor deler også kreative ideer på YouTube. Du kan se mere – ja også abonnere på kanalen (det er nemt og gratis). Du finder kanalen HER

 

 

En kommentar til “Personlige navneplakater

  1. Pingback: Navneplakater - skal vi designe en til dit barn også? - Farmor & Ko

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.