Om os

Farmor & Ko er en lille nystartet dansk design virksomhed. Vores produkter er eget design og produceret i Danmark. 

Vi vil faktisk gerne selv vide hvem vi handler med på nettet og vi tænker, at du måske har det på samme måde?. Her kan du i hvert fald lære vores lille familie bag Farmor & Ko bedre at kende. Vi sætter meget stor pris på dig som kunde, det er jo vores kunder der gør, at vi kan kan holde shoppen åben og derfor betyder god service alfa og omega for os og ikke mindst, vil vi gøre alt for at du som kunde får en rigtig god oplevelse hos os.

Her er vi så:

Bettina Holst
Farmor & designer

Farmor, som også hedder Bettina Holst (f. 1966) er ejer, designer og tegner bag alle produkterne. Bettina har i mere end 10 år arbejdet som selvstændig billedkunstner, men har længe sideløbende arbejdet med at gøre drømmen til virkelighed af denne børneshop, som slog dørene op den 22. august 2017.

Måske undrer du dig over hvorfor shoppen hedder Farmor & Ko?

Historien er, at Bettina blev farmor for første gang den 11. oktober 2017. Da hun har 2 drenge, kan hun ikke blive andet end farmor. Ordet “Ko” betyder i dette tilfælde kompagni, idet Bettina ikke kunne drive denne shop uden hjælp fra sit eget lille kompagni – nemlig sin mand Thomas og sin ældste søn Patrick (som er skyld i at Bettina nu også er farmor).

Bettina har iøvrigt en stor kærlighed til køer, som hun også har malet et par stykker af. Hvor den kærlighed stammer fra er vist uvis.

Vi håber, at navnet får dig til at trække bare en lille smule på smilebåndet og at det er et navn, der er nemt (og værd) at huske.

Bettina’s univers er legende og inderst inde er hun faktisk selv et ret stort legebarn, der elsker humor og ikke tager tingene så tungt. Hun elsker at skabe ting, med et glimt i øjet og der er lagt sjæl og hjerteblod i hvert produkt – med stor fokus på de små detaljer.

Patrick Poulsen
Søn & webmaster

Farmor & Ko kunne faktisk ikke eksistere uden Bettina’s ældste søn Patrick (f. 1989).

Udover, at det er ham, der er årsag til, at Bettina nu er farmor, er han også helt eminent til at omsætte Bettina’s ideer til både 3D tegninger, Illustrator filer (tegneprogram) m.v. som vores producenter skal bruge i forbindelse med de interiør ideer, som vil blive lanceret i nær fremtid.

Det er også Patrick, der klarer al det tekniske, der skal til for overhovedet, at kunne drive en webshop. Kort og godt; Bettina er hende med ideerne og de kreative egenskaber – Patrick er den tekniske nørd.

Privat er Patrick gift med Beatriz – en smuk jævnaldrende skønhed fra Brasilien og sammen har de nu lille Clara Marie født den 11. oktober 2017.