Om os

Hjertelig velkommen til Farmor & Ko’s hyggelige og eventyrlige univers.

Her mødes du med hjertevarme og højt til loftet. Farmor’s univers er skabt for at give dig produkter af høj kvalitet, der alle er lavet med et glimt i øjet.

Alle produkterne er tegnet/designet af farmor selv og produceret i Danmark.

Til nogle af børneplakaterne har farmor selv forfattet små højtlæsningshistorier (helt unikt og det er kun farmor, der har dette koncept på markedet) – de er lavet for at give dig som forælder, bedsteforælder m.v. mulighed for masser af hyggestunder med de kære små samt for at lægge op til hyggelige samtaler og sjove grin mellem dig og barnet. Køber du en børneplakat, hvor der er lavet en historie til, følger højtlæsningshæftet med helt gratis.

Barnet’s bog og milepælskort er til dig, der vil bevare de mange minder og sjove timer med dit barn – resten af livet.

Gratis produkterne er til dig, der elsker en kreativ hyggestund med børnene, ligesom farmor gør.

..og sådan kunne vi jo blive ved med at fortælle om alle farmor’s produkter. Farmor (aka Bettina Holst) er vild med at skrive, så der deles mange flere ideer, tanker m.v på bloggen.

Vi vil forresten gerne selv vide hvem vi handler med på nettet og vi tænker, at du måske har det på samme måde?. Her kan du i hvert fald lære vores lille familie bag Farmor & Ko bedre at kende.

Her er vi så:

Bettina Holst
Farmor & billedkunstner/designer

Farmor, som også hedder Bettina Holst (f. 1966) er ejer, designer og tegner bag alle produkterne. Bettina har i mere end 10 år arbejdet som selvstændig billedkunstner, men har længe sideløbende arbejdet med at gøre drømmen til virkelighed af denne børneshop, som slog dørene op den 22. august 2017.

Måske undrer du dig over hvorfor shoppen hedder Farmor & Ko?

Historien er, at Bettina blev farmor for første gang den 11. oktober 2017. Da hun har 2 drenge, kan hun ikke blive andet end farmor. Ordet “Ko” betyder i dette tilfælde kompagni, idet Bettina ikke kunne drive denne shop uden hjælp fra sit eget lille kompagni – nemlig sin mand Thomas og sin ældste søn Patrick (som er skyld i at Bettina nu også er farmor).

Bettina har iøvrigt en stor kærlighed til køer, som hun også har malet et par stykker af. Hvor den kærlighed stammer fra er vist uvis.

Vi håber, at navnet får dig til at trække bare en lille smule på smilebåndet og at det er et navn, der er nemt (og værd) at huske.

Bettina’s univers er legende og inderst inde er hun faktisk selv et ret stort legebarn, der elsker humor og ikke tager tingene så tungt. Hun elsker at skabe ting, med et glimt i øjet og der er lagt sjæl og hjerteblod i hvert produkt – med stor fokus på de små detaljer.

Patrick Poulsen
Søn & webmaster

Farmor & Ko kunne faktisk ikke eksistere uden Bettina’s ældste søn Patrick (f. 1989).

Udover, at det er ham, der er årsag til, at Bettina nu er farmor, er han også helt eminent til at omsætte Bettina’s ideer til både 3D tegninger, Illustrator filer (tegneprogram) m.v. som vores producenter skal bruge i forbindelse med de interiør ideer, som vil blive lanceret i nær fremtid.

Det er også Patrick, der klarer al det tekniske, der skal til for overhovedet, at kunne drive en webshop. Kort og godt; Bettina er hende med ideerne og de kreative egenskaber – Patrick er den tekniske nørd.

Privat er Patrick gift med Beatriz – en smuk jævnaldrende skønhed fra Brasilien og sammen har de nu lille Clara Marie født den 11. oktober 2017.