PRIVATLIVSPOLITIK (herunder cookie politik)

 

Generelt

Denne politik vedrører integritet og beskriver, hvordan Farmor & Ko indsamler, videregiver og opbevarer dine personlige oplysninger.

Fortrolighedspolitikken gælder, når Farmor & Ko leverer tjenester og produkter når du handler med Farmor & Ko, kontakter os, besøger shoppen m.v.

Med fortrolighedspolitikken ønsker vi at beskrive hvorledes du er sikret, når du videregiver dine personlige oplysninger til os og hvordan dine personlige data behandles i overensstemmelse med den gældende privatlivslovgivning.

Personoplysningsansvar

Farmor & Ko er personligt ansvarlig for behandling af dine personlige data i overensstemmelse med den gældende lovgivning.

Vi har brug for data fra dig, så vi kan yde den bedst tænkelige service:

  1. Så vi kan levere din vare
  2. Tilbyde betalings- og leveringsmuligheder
  3. Håndtere reklamations- og garantitjenester
  4. Svare på de spørgsmål du måtte have via mail eller pr. telefon.

Så længe gemmes oplysningerne: Max. 5 år efter afsluttet køb

Hvornår bruger vi dine personoplysninger?

Når du f.eks. besøger vores shop, abonnerer på nyhedsbrevet, handler med os, indsamler vi dine personlige oplysninger. Vi indsamler disse data for at kunne tilbyde den service og funktionalitet, der forventes og for at opfylde vores del af f.eks. en købsaftale.

Hvilke personoplysninger bruger vi?

Vi gemmer helst så få personoplysninger som det overhovedet er muligt. Vi bruger kun de oplysninger, der er nødvendige for, at kunne behandle dine ordrer og opretholde kontakten med dig.

Her er de data vi bruger for at kunne behandle din ordre:
• Navn
• Adresse (leverings- og faktureringsadresse)
• E-mail
• Tlf.nr.
• Hvordan du betaler (f.eks. at du betaler med betalingskort)
• IP-adresse og oplysninger om brug af webstedet
• Personlige oplysninger, som du angiver, når du kontakter os, f.eks. via vor kundeservice eller gennem ”Mine sider”

Når du besøger vores hjemmeside, gemmer vi følgende oplysninger af administrative og tekniske grunde:

Type og version af browser der anvendes, dato og klokkeslæt for besøget og din IP-adresse. Disse data er anonymiseret og bruges blot til vores statistikker og til forbedring af vores onlinetjeneste. De anonymiserede data er helt adskilt fra dine personlige data, gemt i et sikkert system og kan ikke knyttes til en bestemt person. Det betyder, at dine personlige oplysninger altid forbliver beskyttede hos Farmor & Ko.

Hvem videregiver vi dine data til?

Vi videregiver dine data til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi videregiver til www.pakkelabels.dk da de skal bruge navn, adresse, telefonnummer og e-mail til behandling af forsendelse af din ordre. Vi bruger dine data til målrettet markedsføring, herunder re-targeting f.eks. gennem Facebook (annoncer).

Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, har du givet samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Vi behandler din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på kontakt@farmorogko.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Vores samarbejds partner til nyhedsbreve er MailChimp, som derigennem får oplyst dit navn og din email-adresse.

Alle vores eksterne samarbejds partnere behandler de data, som vi er dataansvarlig for, og som du har lånt os indenfor gældende love og regler herom. Det er vigtigt for os at passe godt på de data du har oplyst os, hvorfor vores eksterne samarbejds partnere ikke må anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os.

Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle vores eksterne samarbejds partnere (databehandlere), der behandler personoplysningerne på vores vegne. Dette sikrer, at dine data er bedst muligt beskyttet hos os og vores samarbejdspartnere.

Lovkrav der følges:

Garantiforpligtelser, forbrugerlovgivning, produktsikkerhed, regnskabsføring, overholdelse af lovpligtig forpligtelse i forbindelse med handel

Så længe gemmes oplysningerne:

Så længe som den gældende lov kræver, for eksempel 7 år i henhold til regnskabsloven

Type personoplysninger:

  • Navn, adresse, e-mail, tlf.nr.
  • Ordreinformation
  • Leveringsinformation
  • Betalingssinformation

Registrering og håndtering af din konto:

Hos Farmor & Ko har du mulighed for at logge ind på “Mine sider” der giver give adgang til ordrehistorik, opdatering af kontaktoplysninger, tilbyde gemte favoritter m.v.

Så længe gemmes oplysningerne du har oplyst:

Så længe du har en konto hos Farmor & Ko, det vil sige indtil du selv sletter din konto.

Beskyttelse af dine data og oplysninger:

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt og hos Farmor & Ko har vi naturligvis truffet alle de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger, for at beskytte dine data og personlige oplysninger, så du kan føle dig helt sikker, når du videregiver dine personlige oplysninger til os. Vi forhindrer uautoriseret adgang, distribution og ændringer, ved at gemme dine personlige oplysninger i vores databaser, der er beskyttet med adgangskoder og firewalls. Når der kommunikeres om dine personlige data til vores samarbejds partnere, ligger der altid en personoplysningsaftale til grund herfor og kommunikationen er altid krypteret.

Det er vigtigt, at være opmærksom på, at du altid afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Selvom vi gør alt hvad vi kan for at sikre vores databaser med kodeord og firewalls kan vi ikke garantere 100% sikkerhed for dine dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en mindre risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk.

Du kan altid kontakte os på kontakt@farmorogko.dk , hvis du ønsker at blive informeret om, hvilke personlige oplysninger, vi har indsamlet om dig, eller hvis du ønsker at rette fejl eller slette dine data. Vi vil også på din anmodning eller på eget initiativ rette, slette eller tilføje oplysninger, som viser sig at være forkerte eller ukorrekte.

På din anmodning, vil vi så hurtigt som muligt korrigere de ukorrekte eller ufuldstændige oplysninger, vi har på dig.

Hvornår slettes dine oplysninger?

Vi opbevarer dine data og oplysninger i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen (max. 5 år). Vi sletter dem naturligvis, når de ikke længere er nødvendige.

Dine data og oplysninger, som er indsamlet i forbindelse med at du har accepteret tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når du selv afmelder dig nyhedsbrevet.

På din anmodning, vil vi fjerne de personlige oplysninger, vi har om dig, hvis de ikke længere er nødvendige til det formål, de er blevet indsamlet til. Hvis der er lovmæssige krav til behandlingen af dine personlige data, vil vi afslutte brugen af oplysningerne til andre formål end til de formål der berører loven, såsom regnskabs- og skattelovgivningen.

Begrænsning af behandlingen af dine personlige data:

  • På din anmodning, begrænser vi brugen af dine personlige data til visse begrænsede formål.
  • Du har ret til at modtage og videregive dine personoplysninger, på et struktureret og i et generelt format, til en anden dataansvarlig.

Indsigt og klager:

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@farmorogko.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også altid mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, mail: dt@datatilsynet.dk eller tlf. 33193200.

Version af vores privatlivspolitik:

VERSION 1 af 25. maj 2018

Ændringer i vores privatlivspolitik?:

Vi forbeholder os ret til at ændre vores databeskyttelseserklæringer, hvis det bliver nødvendigt f.eks. pga. ny teknologi. Vi sørger naturligvis for at du altid har den nyeste version. Hvis vi ændrer de grundlæggende afsnit vil du få det oplyst næste gang du besøger vores site.

Hvor kan jeg finde mere om mine rettigheder ved handel på nettet?

Det er i alles interesse, at forbrugerne kender til deres rettigheder og sikkerhed ved handel på nettet og der er flere gode, uafhængige instanser, hvor du kan finde flere oplysninger. Føler du dig usikker ved at handle på internettet, opfordres du til at kigge på flg. hjemmesider: Forbrugerstyrelsen – www.forbrug.dk eller Forbrugerrådet – www.taenk.dk

 

Cookies

Når du besøger Farmor & Ko indsamles der oplysninger, der anvendes til at forbedre og tilpasse vores indhold på sitet.

En cookie er en lille tekst fil, der lagres på din computer, tablet og telefon. Der er ingen personlige oplysninger gemt i cookies, og de indeholder ikke virus.

Det er altid muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Cookies giver udelukkende Farmor & Ko en mulighed for at analysere brugen af ​​vores tjenester, hvilket gør os i stand til at udvikle og forbedre vores tjenester på velinformerede grundlag. Vi bruger tredjeparts cookies fra webanalysetjenester såsom Google Analytics og Visual Website Optimizer for at få indsigt i antallet af besøgende på www.farmorogko.dk  og adfæren på vores site. Vi analysere udelukkende de indsamlede oplysninger fra disse tjenester på et overordnet niveau.

Bemærk, at vi aldrig sender personlige oplysninger såsom dit navn eller din adresse videre via cookies, men at de oplysninger vi analyserer udelukkende omhandler hvordan du surfer rundt på www.farmorogko.dk, hvilke produkter du køber og tekniske data (såsom hvilken type browser du anvender, om du handler via mobilen eller computeren, hvilke sprogindstillinger du har osv.).

Hos Farmor & Ko bruger vi også tredjeparts-cookies og pixels, der tillader tjenester som f.eks. Facebook, Instagram og Google at indføre interesse-relateret markedsføring til dig på deres egne og eksterne websider.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, når du færdes på vores site eller på internettet generelt, bør du altid slette dine cookies. Hvis du sletter eller blokerer cookies vil www.farmorogko.dk desværre ikke fungere optimalt. Desuden vil du kunne opleve, at der er indhold, du ikke vil kunne få adgang til.

Periode for opbevaring af dine cookies:

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen og når de ikke længere er nødvendige sletter vi dem naturligvis.

Udgiver:

Websitet ejes og publiceres af:

Farmor & Ko
Parcelvej 16
4690 Haslev
Telefon: 61150150
Email: kontakt@farmorogko.dk

Kontaktperson: Farmor alias Bettina Holst, designer, kunstner og ejer af webshoppen.

Copyright © 2018:

Venligst bemærk, at billeder og tekst er beskyttet af copyright og lov om ophavsret. Det er derfor ikke tilladt direkte at kopiere billeder, tekster eller andet fra denne hjemmeside uden forudgående skriftlig tilladelse.