FRI FRAGT VED KØB OVER 349,- kr.

Skovens dyr

Skovens dyr

Nye plakater har endelig set dagens lys.

Nogen gange går der bare virkelig lang tid fra tegning til plakat.

Det er tilfældet med disse 2 plakater.

Jeg spurgte allerede sidste år følgerne på Facebook hvilken farve jeg skulle få printet “Skovens dyr” i. Valget de kunne vælge imellem stod mellem en sort, blå og grøn baggrund.

Der var rigtig mange kommentarer og der var en god fordeling mellem alle farverne, så det hjalp mig ikke videre i hvilken der var favorit, hahah.

Men.

Tiden gik og pludselig var der alle mulige andre opgaver der pressede sig på og projektet med at få færdiggjort plakaten Skovens dyr trak ud. Meget længere end jeg havde forestillet mig.

Igår satte jeg mig så ned for at færdiggøre plakaten og pludselig slog det mig, at jeg da selvfølgelig skulle lave 2 udgaver – en pige og en dreng.

Jeg ved slet ikke hvorfor jeg ikke tidligere havde fået den tanke, så nogen gange er det godt at vente inden man går videre.

Det føles helt rigtigt, at lave den i 2 udgaver og igår blev bestillingen sendt afsted til trykkeren. De kommer til shoppen indenfor 1 uge og i 2 størrelser – 30×40 cm og 50×70 cm.

Skovens dyr – drengeudgaven:

Skovens dyr - drenge børneplakat

Skovens dyr - drenge børneplakat

Skovens dyr - drenge børneplakat

Og “Skovens dyr” i pigeudgaven:

Skovens dyr - pige børneplakat

Skovens dyr - pige børneplakat

Skovens dyr

 

Jeg har valgt at lave et lækkert INTRO tilbud, som gælder frem til den 29.8.2019, mod at man kan vente med at få dem tilsendt efter den 29.8.2019. Du finder børneplakaterne her

Kærligst farmor / Bettina

 

Skriv dig på farmor’s nyhedsbrev og få VIP koden på 10% rabat – som giver dig rabat HVER gang du handler!

 

 

Følg med i farmor’s univers på Facebook, Instagram & Youtube

Er du på Facebook, Instagram eller Youtube?

Det er farmor!

På farmor’s facebook side, kan du følge med “behind-the-scenes”, når der tegnes og fortælles, deles billeder fra messer, laver events osv.: https://www.facebook.com/farmorogko/

Det samme sker på Instagram: https://www.instagram.com/farmorogko/

Farmor deler også kreative ideer på YouTube. Du kan se mere – ja også abonnere på kanalen (det er nemt og gratis). Du finder kanalen HER

2 kommentarer til “Skovens dyr

  1. Lisa siger:

    Hold da op, et skønt univers du har skabt. Hvor er jeg bare glad for, at jeg faldt over din hjemmeside. Min søn og jeg har netop kigget din shop igennem – han faldt pladask for raketuroen, så den har vi skrevet på hans ønskeliste! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.