FRI FRAGT VED KØB OVER 349,- kr.

Nye børneplakater på vej

Nye børneplakater på vej

Jeg arbejder altid på flere projekter af gangen. En af de ting jeg arbejder på er at få flere børneplakater i shoppen. Jeg har en plan om foreløbig 5 nye. De 4 af dem ér tegnet. Dog kan der stadig nå at komme små justeringer. De nye bliver alle højst sandsynligt med hvid baggrund.

Mine tanker bag mine børneplakater:

Når jeg tegner nye børneplakater vil jeg allerhelst tegne nogle barnet kan gå på opdagelse i sammen med mor og far. Plakater man kan få en snak om og plakater, der ikke blot hænger på væggen til pynt. Jeg elsker at pirre til både børn og de voksne’s fantasi. Man kan f.eks. tage en snak om hvilke billeder giraffen har taget med sit kamera på plakaten lige her nedenfor, hvor kaninforælder og babykanin har været at tage billeder og hvor de mon nu er på vej hen for at tage endnu flere billeder. Eller hvor bjørnen i luftballonen har været på sin rundtur osv. osv. For mig er det ret væsentligt at en plakat kan meget mere end bare hænge på børnene’s vægge.

Jeg kan slet ikke lade være med at tegne små finurligheder ind i børneplakaterne. Det ligger mig helt naturligt og noget der bare SKAL være der.

Ofte må jeg stoppe mig selv for ikke at overfylde plakaterne med alle mulige små og store detaljer. Jeg vil jo heller ikke at de bliver forvirrende 🙂

Her kan du se 2 af de nye børneplakater, hvor der sker en masse på:

  

Men selvom jeg faktisk holder mest af de børneplakater, hvor der lægges op til snak og fantasi, så har jeg også lavet et par nye, der er mere enkle og rolige i udtrykket.

Det er bla. disse 2:

Nye børneplakater på vej

 

Disse børneplakater er i skrivende stund endnu ikke sendt til trykkeren, men jeg regner stærkt med at de alle skal printes i str. A3 (i første omgang).

Jeg håber du kan lide de nye børneplakater, der er på vej?

Ha’ en skøn dag!

Kærligst Bettina / farmor

Skriv dig på farmor’s nyhedsbrev og få VIP koden på 10% rabat – som giver dig rabat HVER gang du handler!

 

 

Følg med i farmor’s univers på Facebook, Instagram & Youtube

Er du på Facebook, Instagram eller Youtube?

Det er farmor!

På farmor’s facebook side, kan du følge med “behind-the-scenes”, når der tegnes og fortælles, deles billeder fra messer, laver events osv.: https://www.facebook.com/farmorogko/
Det samme sker på Instagram: https://www.instagram.com/farmorogko/

Farmor deler også kreative ideer på YouTube. Du kan se mere – ja også abonnere på kanalen (det er nemt og gratis). Du finder kanalen HER

 

 

En kommentar til “Nye børneplakater på vej

  1. Pingback: Flere børneplakater på vej... se dem her - Farmor & Ko

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.