Barnets bog – Min barndom

Barnets bog - Min barndom

Barnets bog – Min barndom

De sidste par måneder har jeg arbejdet på Farmor & Ko’s udgave af en Barnet’s bog.

Vores udgave kommer til at hedde “Min barndom”.

Jeg har gennemtygget 25 år gamle barnets bøger, jeg har studeret hvad det egentlig var jeg selv skrev, da mine egne børn var små og har nu endelig fået sammensat de sider, som jeg mener en barnets bog bør indeholde.

Mange af de bøger, der findes i forvejen slutter typisk omkring 7 års alderen, men jeg har valgt, at lave en bog til hele det første årti.

Bogen ender på et sted mellem 80-100 sider. Lige p.t er jeg ved at lægge sidste hånd på den og jeg mangler i skrivende stund, bare at finde ud af hvilken forside jeg skal gå med. Jeg har spurgt på vores Facebook side hvilken forside følgerne foretrækker og det bliver spændende at se hvilken, der får flest “stemmer”.

Endvidere mangler jeg lige at finpudse alle siderne for stavefejl, om opsætning fungerer, om figurerne er de rigtige eller om der skal byttes lidt rundt på dem, om rammerne passer til de huller der kommer i osv. osv.

Hver en lille detalje bruges der meget tid på.

Derefter skal trykkeren bruge ca. 14 dage på selve trykningen af bogen og så forventes bogen klar til salg i uge 4 eller 5.

“Min barndom” vil blive lavet som et A4 ringbind med lærreds struktur og hvide pulverlakeret ringe indeni. Den bliver både smudsafvisende og en lækker kvalitet så den kan holde i mange mange år. Som ringbind bliver den super fleksibelt at flytte rundt på siderne selv – plus muligheden for selv at tilføre enten flere sider, barnet’s tegninger, charteques osv. osv.

Her er de forsider som jeg har spurgt om på Facebook:

 

Barnets bog

 

 

 

 

 

På billederne ses både forsiden, ryggen og bagsiden. Inden længe bliver den lagt i shoppen med en forudbestillings rabat. Nu er det bare at krydse fingre for at den bliver taget godt imod 🙂

Kærligst Bettina

UPDATE: Barnets bog kan nu købes.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne side bruger Akismet for at reducere spam. Læs mere her omkring hvordan dine data bliver behandlet.