FRI FRAGT VED KØB OVER 349,- kr.

Milepælskort med et glimt i øjet

Milepælskort

Milepælskort med et glimt i øjet

Milepælskort har i et par år været super populære herhjemme – og det er de stadig. Jeg tror bestemt, at de er kommet for at blive!

Ideen med milepælskort er, at man lægger det aktuelle milepælskort sammen med sin baby og tager et billede. På den måde kan man så altid huske de helt specielle milepæle fra barnet’s første år/udvikling – milepæl for milepæl.

Her hos Farmor & Ko ville vi selvfølgelig også gerne kunne tilbyde milepæle i vores sortiment og efter et par meget lange uger/måneder, havde jeg en masse tegninger klar, som jeg har sammensat på en måde, så mange af milepælskortene er fulde af små fine detaljer.

Mange af de milepælskort andre firmaer har lavet er enten kun med tekst eller dyrefigurer. Jeg ville lave noget andet og skille mig lidt ud. Derfor er der en del små babyer på mange af kortene.

…og så er milepælskortene tegnet med et glimt i øjet.

Jeg kunne ikke lade være. Synes også der skulle være små detaljer til de voksne.

Der er f.eks. et sut på vej udover barnevognen, der er en mus, som sidder på hovedet af en bamse og griner over, at den har tabt sin ost osv osv.

Milepælskortene kommer i både en drenge- og pigeudgave. Ca. 10 af kortene er unisex (det vil sige, at de passer til både drenge og piger). Babyfigurerne er ens, men jeg har givet dem forskelligt hår og hvor pigerne har lyserødt tøj på, ja så har drengene blåt tøj på.

Helt klassisk.

Jeg har tegnet 34 forskellige kort. Æsken har jeg også selv designet. Det er ikke altid det går glat og nemt at arbejde med dem der skal producere, men æskerne kørte glat, hurtigt og nemt. Det tog faktisk kun halvanden uge fra jeg havde sendt tegningerne til jeg havde æskerne i hånden.

Milepælskortene er trykt – ja næsten i lokalområdet, idet det er en trykker (Jesper) i Næstved, der har stået for den opgave. Milpælskortene er trykt på 360g Svanemærket papir, så de er temmelig kraftige. Bagsiden er blank, så der er plads til at skrive mere om milepælen, hvis det er.

Æsken med milepælskort indeholder bla.:

 dag er jeg 1 uge

I dag er jeg 2 uger

Idag er jeg 3 måneder

Idag er jeg 6 måneder

Idag er jeg 1 år

I dag sov jeg igennem for første gang

I dag fik jeg mit første bad

I dag smilede jeg for første gang

I dag grinede jeg for første gang

I dag kravlede jeg for første gang

I dag tog jeg mine første skridt

I dag er det min første juleaften

I dag er det min første nytårsaften

Milepælskortene har de første 2 måneder allerede solgt rigtig fint og er blevet taget vældig godt imod.

Se vores skønne milepælskort.

Her er farmor’s egen lille dejlige model. Clara kom til verden den 11. oktober 2017. Her er hun med 2 uger’s milepælskortet:

Milepælskort med et glimt i øjet

Og her er hun blevet 5 måneder:

Milepælskort med et glimt i øjet

Det er stort at blive farmor (kan ikke blive andet) for allerførste gang!

Kærlig hilsen

Bettina / farmor

 

Skriv dig på farmor’s nyhedsbrev og få VIP koden på 10% rabat – som giver dig rabat HVER gang du handler!

 

 

Følg med i farmor’s univers på Facebook, Instagram & Youtube

Er du på Facebook, Instagram eller Youtube?

Det er farmor!

På farmor’s facebook side, kan du følge med “behind-the-scenes”, når der tegnes og fortælles, deles billeder fra messer, laver events osv.: https://www.facebook.com/farmorogko/

Det samme sker på Instagram: https://www.instagram.com/farmorogko/

Farmor deler også kreative ideer på YouTube. Du kan se mere – ja også abonnere på kanalen (det er nemt og gratis). Du finder kanalen HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.