Velkommen til Farmor & ko's eventyrlige børneunivers, hvor du finder vores populære barnet's bog, milepælskort, plakater, navnetavler, kort, knager m.v.

Gratis plakat med frugter

Gratis plakat med frugter

Gratis plakat med frugter

Det er et par år siden, at jeg tegnede denne på computeren – faktisk noget af det første jeg computertegnede. Det er ikke en tegning, der vil blive sendt til trykkeren og solgt, men da jeg heller ikke synes, at tegningen bare skal gå “til spilde” har jeg istedet valgt, at den skal kunne downloades helt gratis.

Må indrømme, at jeg virkelig godt kan lide tanken om at kunne tilbyde produkter gratis. Jeg kan selvfølgelig ikke købe madvarer for gratis produkter, men jeg kan sprede lidt god karma – og det føles godt.

Rigtig godt.

Jeg har derfor oprettet den i kategorien GRATIS DOWNLOADS – hvor du kan hente filen og printe den direkte ud på din egen printer.

Str. er A4

Jeg ved ikke helt om jeg synes den passer bedst i køkkenet eller på børneværelset – måske kan den gå begge steder ? – det vil jeg helt lade dig om at bestemme.

Nu ligger den i hvert fald til gratis download. Du finder også linket til download her i indlægget – se nederst på siden.

Put den evt. i en ramme fra f.eks. Ikea eller Søstrene Grene som tit har billige rammer i str. A4. Eller lim frugterne på et stykke farvet karton, der er lidt større end A4, så det danner en farvet ramme og hæng den på væggen med tegnestifter (evt. i kulørte farver).

Du kan downloade lige så mange du orker – du skal bare sørge for at have papir i din printer 🙂

Bemærk, at farverne måske ikke printes præcis som de farver du ser her. Det afhænger nemlig af hvilken printer du har og om du har nye eller ældre blækpatroner i.

Jo bedre kvalitets papir du har i din printer des bedre bliver farverne. Brug evt. fotopapir.

Gratis plakat med frugter Gratis plakat med frugter

Gratis plakat med frugter

DOWNLOAD PLAKATEN MED FRUGTERNE HER

Jeg håber du kan lide plakaten ?

Kærligst

Farmor / Bettina

Følg med i vores univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er vi!

På vores facebook side, kan du følge farmor “behind-the-scenes”, når hun tegner og fortæller, deler billeder fra messer, laver events osv.: https://www.facebook.com/farmorogko/
Det samme gør farmor på Instagram: https://www.instagram.com/farmorogko/

VIL DU SE DE ANDRE PRODUKTER DU OGSÅ KAN DOWNLOADE GRATIS – SÅ KLIK HER

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne side bruger Akismet for at reducere spam. Læs mere her omkring hvordan dine data bliver behandlet.