Velkommen til Farmor & ko's eventyrlige børneunivers, hvor du finder vores populære barnet's bog, milepælskort, plakater, navnetavler, kort, knager m.v.

Gratis plakat stående baby

Gratis plakat stående baby

Gratis plakat stående baby

Jeg har besluttet, at lægge endnu et produkt ud til GRATIS download – nemlig denne stående baby.

Baby’en her har jeg brugt i et par andre sammenhænge – bla. er den med i “Min barndom” – Farmor & Ko’s bud på en barnet’s bog samt på lykønskningskort baby.

Jeg har oprettet den i kategorien GRATIS DOWNLOADS – hvor du kan hente filen og printe den direkte ud på din egen printer. Samme sted finder du også de andre gratis produkter du kan downloade.

Du finder også linket til download af denne baby i indlægget – se længere nede.

Put den evt. i en ramme fra f.eks. Ikea eller Søstrene Grene som tit har billige rammer i str. A4. Eller lim den på et stykke farvet karton, der er lidt større end A4, så det danner en farvet ramme og hæng den på væggen med tegnestifter (evt. i kulørte farver).

Du kan downloade lige så mange du orker – du skal bare sørge for at have papir i din printer. Du kan hænge den op som den eller få dit barn/barnebarn til at farvelægge den – eller have en med og uden farve. Det er helt op til dig.

Gratis plakat stående baby

Gratis plakat stående baby

Gratis plakat stående baby

DOWN GRATIS STÅENDE BABY HER

Jeg håber du kan lide min baby?

Du er meget velkommen til at uploade dine billeder af Farmor & Ko’s produkter på Instagram – BRUG hashtagget #farmorogko – så krediterer vi med en stor virtuel krammer og et repost af dit billede.

Det kunne altså være sjovt, at se børnene’s farvelægning af denne baby og farmor ville elske hvis du ville dele et billede 🙂

Kærligst farmor / Bettina

Følg med i vores univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er vi!

På vores facebook side, kan du følge farmor “behind-the-scenes”, når hun tegner og fortæller, deler billeder fra messer, laver events osv.: https://www.facebook.com/farmorogko/
Det samme gør farmor på Instagram: https://www.instagram.com/farmorogko/

DU FINDER DE ANDRE PRODUKTER DU OGSÅ KAN DOWNLOAD GRATIS HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne side bruger Akismet for at reducere spam. Læs mere her omkring hvordan dine data bliver behandlet.