FRI FRAGT VED KØB OVER 349,- kr.

Tanker bag barnet’s bog

Tanker bag barnet's bog

Tanker bag barnet’s bog

Barnet’s bog – “Min barndom” er lavet, fordi jeg selv har haft stor glæde af, at skrive minder, glæder og historier ned til mine egne 2 sønner, der i dag begge er voksne.

Til den ældste købte jeg en blå A-4 linieret notesbog og skrev en slags dagbog – og tilføjede selv de vigtigste begivenheder, milepæle og hans tegninger.

I dåbsgave til den yngste fik jeg en barnet’s bog, men den fangede mig aldrig og jeg fik ikke skrevet ret meget i den. Der var ikke plads til alt det jeg ville skrive, så jeg købte endnu en A-4 linieret notesbog (grøn).

Som travl mor kan man godt få brug for en hjælpende hånd og belært af min egen erfaring, har jeg lavet mit bud på en barnet’s bog – ”Min barndom”. Der har været meget research og mange tanker omkring bogen.

Jeg håber, at det er lykkedes, at få alle de vigtigste spørgsmål/begivenheder, plads til at skrive ekstra noter m.v. med i “Min barndom” og at du synes, at bogen er så overskuelig og brugervenlig som overhovedet muligt.

Her et par billeder fra den babybog jeg fik til den yngste – jeg er slet ikke vild med hverken opbygningen eller tegningerne, men jeg har hentet inspiration fra den til “Min barndom“:

Tanker bag barnet's bog

Tanker bag barnet's bog

Her er lidt uddrag fra den yngste’s bog, hvor jeg istedet fik skrevet en masse i en note’s bog.

Og lige præcis fordi jeg selv var så glad for at have A-4 sider at skrive på, er det årsagen til at “Min barndom” er endt med at være A-4.

Da jeg samtidig savnede, at kunne flytte rundt på siderne i mine drenge’s bøger dengang, blev “Min barndom” derfor lavet som et lækkert og fleksibelt ringbind.

Tanker bag barnet's bog

Tanker bag barnet's bog

Stor gave

At kunne give en barnet’s bog videre til sit barn, når barnet er blevet større, er virkelig en stor gave.

Begge mine 2 sønner har haft stor glæde af deres bøger og de synes det er temmelig sjovt, at læse om dengang de var børn og blive lidt klogere på dem selv.

Her får du et kig indenfor i Farmor & Ko’s barnet’s bog:

 Tanker bag barnet's bog

Tanker bag "Min barndom" Tanker bag "Min barndom"Tanker bag barnet's bogTanker bag barnet's bogTanker bag barnet's bog

Tanker bag barnet’s bog

Det var mine tanker om barnet’s bog. Jeg håber selvfølgelig at du kan lide bogen 🙂

Bogen er på hele 100 sider og det er lidt mere end mange andre bøger på markedet. Ydermere er den gjort klar til at du kan skrive helt frem til barnet’s 10. år og det er der mig bekendt ikke mange andre bøger der kan præstere, så jeg håber, at jeg har skilt mig lidt ud fra mængden på bla. det punkt.

Kærligst

Bettina
Farmor & Ko

…// Du finder “Min barndom” her.

 

Skriv dig på farmor’s nyhedsbrev og få VIP koden på 10% rabat – som giver dig rabat HVER gang du handler!

 

 

Følg med i farmor’s univers på Facebook, Instagram & Youtube

Er du på Facebook, Instagram eller Youtube?

Det er farmor!

På farmor’s facebook side, kan du følge med “behind-the-scenes”, når der tegnes og fortælles, deles billeder fra messer, laver events osv.: https://www.facebook.com/farmorogko/
Det samme sker på Instagram: https://www.instagram.com/farmorogko/

Farmor deler også kreative ideer på YouTube. Du kan se mere – ja også abonnere på kanalen (det er nemt og gratis). Du finder kanalen HER

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.