I farmor & ko's eventyrlige børneunivers finder du vores populære barnet's bog, søde milepælskort, børneplakater, personlige navnetavler, kort m.v.

Tanker bag barnet’s bog

Tanker bag barnet's bog

Tanker bag barnet’s bog

“Min barndom” er lavet, fordi jeg selv har haft stor glæde af, at skrive minder, glæder og historier ned til mine egne 2 sønner, der i dag begge er voksne. Den ældste har gjort mig til farmor for første gang til lille Clara, der i skrivende stund er 8 måneder gammel (juni 2018).

Dengang da mine drenge var små var der ikke det mest spændende udvalg af barnet’s bøger og dem der var, var ofte ufleksible, kedelige og til dels mangelfulde. Til den ældste købte jeg derfor istedet en blå A-4 linieret notesbog og skrev en slags dagbog – og tilføjede selv de vigtigste begivenheder og milepæle. I dåbsgave til den yngste fik jeg en barnet’s bog, men den fangede mig aldrig og jeg fik bare ikke skrevet ret meget i den. Der var ikke plads til alt det jeg ville skrive, så jeg købte endnu en A-4 linieret notesbog (grøn).

Som travl mor kan man godt få brug for en hjælpende hånd og belært af min egen erfaring, har jeg lavet mit bud på en barnet’s bog – ”Min barndom”. Der har været meget research og mange tanker omkring bogen. Bla. har jeg kigget meget i min yngste søn’s bog, som jeg stadig har liggende, men som sagt fik jeg aldrig skrev ret meget i fordi den – den inspirerede mig slet ikke til at skrive i og pladsen var for trang til alt det jeg havde på hjertet. Der var kun plads til spørgsmål – ikke til ekstra noter, tegninger m.v.

Jeg håber derfor, at det er lykkedes, at få alle de vigtigste spørgsmål/begivenheder, plads til at skrive ekstra noter m.v. med i “Min barndom” og at bogen er så overskuelig og brugervenlig, som overhovedet muligt, så du har nemmere ved, at få dit barn’s data, minder, glæder, milepæle, fotos, tegninger osv. med. Alle tegninger er tegnet med tanke på enkelthed og en masse glimt i øjet. Jeg har havde også i tankerne at den ikke måtte “larme” for meget, men samtidig, at der var plads til lidt farver og små finurlige detaljer, som er noget jeg lægger stor kærlighed i når jeg tegner.

Endvidere har jeg tænkt meget over, at bogen’s tegninger ikke måtte blive alt for…hmmm “barnlige”, for når bogen engang skal overdrages, er ens lille dejlige baby jo enten teenager eller voksen. Jeg synes derfor, at bogen skulle have tegninger en voksen kan smile af også (ligesom forældrene forhåbentlig har gjort, mens bogen blev udfyldt) 🙂

For at give dig et eksempel på hvad jeg mener, så er her et par billeder fra den babybog jeg fik til den yngste – jeg er slet ikke vild med hverken opbygningen eller tegningerne, men jeg har hentet inspiration til en del af spørgsmålene i “Min barndom“, så på den måde blev den brugbar i min reseach:

Tanker bag barnet's bog

Tanker bag barnet's bog

Her er lidt uddrag fra den yngste’s bog, hvor jeg istedet fik skrevet en masse i en note’s bog.

Og lige præcis fordi jeg selv var så glad for at have A-4 sider at skrive på, er det årsagen til at “Min barndom” er endt med at være A-4. Da jeg samtidig savnede, at kunne flytte rundt på siderne i mine drenge’s bøger dengang, blev “Min barndom” derfor lavet som et lækkert og fleksibelt ringbind.

Tanker bag barnet's bog

Tanker bag barnet's bog

At kunne give en barnet’s bog videre til sit barn, når barnet er blevet større, er virkelig en stor gave. Begge mine 2 sønner har haft stor glæde af deres bøger og de synes det er temmelig sjovt, at læse om dengang de var børn og blive lidt klogere på dem selv.

Her får du et kig indenfor i Farmor & Ko’s barnet’s bog:

 Tanker bag barnet's bog

Tanker bag "Min barndom" Tanker bag "Min barndom"Tanker bag barnet's bogTanker bag barnet's bogTanker bag barnet's bog

Det var mine tanker om barnet’s bog. Jeg håber selvfølgelig at du kan lide bogen 🙂

Bogen er på hele 100 sider og det er lidt mere end mange andre bøger på markedet. Ydermere er den gjort klar til at du kan skrive helt frem til barnet’s 10. år og det er der mig bekendt ikke mange andre bøger der kan præstere, så jeg håber, at jeg har skilt mig lidt ud fra mængden på bla. det punkt 🙂

Kærligst

Bettina
Farmor & Ko

…// Du finder “Min barndom” her.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne side bruger Akismet for at reducere spam. Læs mere her omkring hvordan dine data bliver behandlet.