FRI FRAGT VED KØB OVER 349,- kr.

Vi bygger vores standborde

Vi bygger vores standborde

Vi bygger vores standborde

Farmor & Ko er endelig ved at være klar til at tage ud med vores produkter. Det første marked vi deltog på, var WeDoCraft som foregik i St. Bededagsferien den 27. og 28. april 2017. Når jeg siger vi, så er det mig, farmor (Bettina) og min mand Thomas.

Da der altid er mange omkostninger forbundet med at deltage på diverse messer, ville jeg forsøge at lave en stand, som vi kunne bruge hver gang og da jeg ikke var interesseret i bare at have et klapbord med, byggede “farmor & farfar” 2 fleksible borde, der samtidig kan rumme en masse ekstra produkter. Det første vi gjorde var at bygge standen op hjemmefra og samle begge borde. Bagefter skilte vi det hele ad og nummerede siderne (indvendigt), så de er nemme at samle på messerne.

Vi startede med at tømme Bauhaus for Krydsfinér. Hele 4 temmelig store plader blev skåret til i en masse halvstore stykker, der blev samlet til 2 borde med hjul. Det handler utroligt meget om, at det hele bare skal spille, når man er ude at stille op. Det skal være super praktisk både at sætte op og pille ned og samtidig skal der være plads i bilen til både bordene og produkterne.

Jeg synes det kunne være lidt sjovt, at tage dig med bag kulissen og simpelthen vise dig vores store arbejde med at bygge Farmor & Ko’s stand op.

Jeg har selv designet dem og de fungerer helt som jeg havde turde håbe på.

Her får du lidt billeder af processen med at opbygge bordene op:

Vi bygger vores standborde Vi bygger vores standborde

Af resterne fandt jeg på, at bygge et display til lykønskningskortene. Det er ikke professionelt, men hey det virker super godt. Billedet er inden siderne kommer på:

Vi bygger vores standborde

Vi bygger vores standborde

Vi bygger vores standborde

Og her ser du så det færdige resultat i brug på messen WeDoCraft i foråret.

Det er super nemt at samle, da vi jo have nummereret alle siderne. Der er 2 hylder i hvert bord og da dybden er 80 cm er der rigtig meget plads til lommeregner, produkter, poser, vand/mad og alt det andet man har med på sådan en messe.

Kærligst Bettina

Skriv dig på farmor’s nyhedsbrev og få VIP koden på 10% rabat – som giver dig rabat HVER gang du handler!

 

 

Følg med i farmor’s univers på Facebook, Instagram & Youtube

Er du på Facebook, Instagram eller Youtube?

Det er farmor!

På farmor’s facebook side, kan du følge med “behind-the-scenes”, når der tegnes og fortælles, deles billeder fra messer, laver events osv.: https://www.facebook.com/farmorogko/
Det samme sker på Instagram: https://www.instagram.com/farmorogko/

Farmor deler også kreative ideer på YouTube. Du kan se mere – ja også abonnere på kanalen (det er nemt og gratis). Du finder kanalen HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.