FRI FRAGT VED KØB OVER 349,- kr.

Velkommen

Børneplakater blog

Velkommen

At skrive blogindlæg er ikke nyt for mig (farmor), idet jeg også har bloggen www.blog.bettinaholst.dk, hvor jeg har skrevet om boligindretning, kreative ideer mv. siden januar 2011.

På Farmor & Ko’s blog vil jeg skrive om deltagelse i messer, vise “behind-the-scenes” billeder, dele hyggelige stemningsbilleder, vise prototyper vi arbejder med osv.

Lad mig starte med at præsentere mig selv:

Jeg hedder Bettina Holst og i starten af oktober 2017, skal jeg være farmor for første gang. Jeg kan kun blive farmor, idet jeg har 2 drenge. Det er min ældste søn Patrick, der sammen med sin billedskønne hustru Beatriz venter en lille pige.

Jeg ønskede et navn til firmaet, der gav smil på læben og ikke mindst – et navn, der forhåbentlig er værd at huske.

“Farmor”, ja det er jo mig og “Ko” betyder kompagni, for uden mit eget lille kompagni med min mand Thomas som “altmuligmand” og Patrick som webmaster og computernørd, kunne Farmor & Ko ikke eksistere.

Hvad angår mit arbejdsmæssige liv, har jeg faktisk lavet lidt af hvert inden jeg startede Farmor & Ko:

Jeg var 19 år da jeg blev elev hos KTAS (det du kender som TDC). Der lavede jeg optagelser til navnebøgerne og reklamer til de gule sider. Jeg tog sidenhen en uddannelse til Social-og sundhedsassistent (1993-1995). Derefter arbejdede jeg på hhv. en lukket Psykiatrisk afd. og på Neologisk afd. (hjernesygdomme). Siden vendte jeg tilbage til kontorarbejdet. Jeg var i 9 år ansat i et stort forsikringsselskab. hvor jeg arbejdede med pensionsordninger m.v. og tog løbende uddannelse på Forsikringsakademiet.

I min fritid var jeg ret kreativ og i 2004 begyndte jeg for alvor at tage fat på penslerne. Tegnet har jeg gjort lige siden jeg kunne holde om en blyant. I 2008 sagde jeg op og sammen med en veninde åbnede vi en tøj- og brugskunst butik på Falkoner Alle 106 på Frederiksberg. Desværre for os ramte finanskrisen kun 2 måneder efter vi åbnede. Vi kæmpede sammen i 1 år, hvor min veninde måtte trække sig, mens jeg kæmpede videre alene endnu 1 år.

Siden 2010 har jeg så arbejdet som selvstændig billedkunstner og underviser. I 2012 flyttede vi til Haslev, hvor jeg har mit atelier/showroom og hvor Farmor & Ko nu også drives – sideløbende med salg af mine abstrakte malerier – som iøvrigt kan ses på www.bettinaholst.dk

Malerierne er trukket lidt i baggrunden til fordel for mit nye hjertebarn – nemlig som selvlært designer af egne børneprodukter. I første omgang med børneplakater og milepælskort – alt har jeg tegnet fra bunden.

Det er produceret på et mindre trykkeri i Næstved – på Svanemærket papir.

Jeg er vild med tanken.

Her et billede fra den dag, hvor der ankom ikke mindre end 1800 plakater i str. A3 og 1800 i str. 50×70 cm.

Børneplakater-modtaget

 

Velkommen

Jeg håber du har lyst til at følge med i vores eventyr?

 

Kærlig hilsen

Bettina

Farmor & Ko

 

Skriv dig på farmor’s nyhedsbrev og få VIP koden på 10% rabat – som giver dig rabat HVER gang du handler!

 

 

Følg med i farmor’s univers på Facebook, Instagram & Youtube

Er du på Facebook, Instagram eller Youtube?

Det er farmor!

På farmor’s facebook side, kan du følge med “behind-the-scenes”, når der tegnes og fortælles, deles billeder fra messer, laver events osv.: https://www.facebook.com/farmorogko/

Det samme sker på Instagram: https://www.instagram.com/farmorogko/

Farmor deler også kreative ideer på YouTube. Du kan se mere – ja også abonnere på kanalen (det er nemt og gratis). Du finder kanalen HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.